Genres

ActionAdventureBased on a ComicBusinessComedyCrimeDocumentaryDramaFamilyFantasyFictionFriendsFriendshipGame-ShowHistoricalHorrorMore

Recomended

Splash Splash Love   You Who Came From the Stars   The Time We Were Not In Love   Father, I’ll Take Care of You   Drinking Solo   One More Happy Ending   Because It’s The First Time   The Virtual Bride   Beautiful Mind   Glamorous Temptation  

Watch or Download "Moorim School" Indonesian Subbed/Dubbed Online

Moorim School Synopsis
Latest Episode
Episode 11

Moorim adalah Sekolah yang tidak terfokus hanya pada nilai akademik yang tinggi. Sekolah mengajarkan siswa kebajikan termasuk kejujuran, iman, pengorbanan dan komunikasi. Para guru dan siswa di sekolah berasal dari negara yang berbeda dan masing-masing memiliki cerita mereka sendiri

  • Native Title: Moorimhakgyo, 무림학교
  • Director: Lee So-Yeon
  • Writer: Kim Hyun-Hee
  • Casts: Shin Hyun-Joon, Lee Hyun-Woo, Seo Ye-Ji, Hong Bin, Jeong Eu-Gene
  • Type: TV
  • Episodes: 20
  • Status: Ongoing
  • Aired: Jan 11, 2016
  • Country:
  • Genres:
  • Duration: 60 Menit
  • Network:
Reminders: If download link doesn't work, make sure to try another download link. Moorim School Returner subbed episode listing is located at the bottom of this page.

Discussion

  • claye

    updatee dong gan yang iniiii

    • minggu ini tidak tayang..

  • Astrid Phanry

    Min update moorim school lg dong thx

  • cahaya

    min, drama Moorim School juga tolong di lengkapi dong,, suda tamat dramanya..

  • ms.elley

    min kok belum diupdate sih moorim schoolnya??

  • aidha

    update dong min …….. udah mau selesai nich nanggung

  • Avon

    min moorim school dilengkapi dong, tanggung nih 9 episode lg 🙁 Fighting min!

  • wina

    episode 11-16 nya mana kak ? lagi tanggung nonton kak ..